Popis zboží
Vyzkoušejte
pomalé vaření,
vaření v páře,
pečení nebo
smažení s
pomalým hrncem Sencor. Vaření v takovémto hrnci
šetří energie i váš
čas – díky speciální konstrukci dochází k
účinnějšímu přenosu tepla, zatímco jeho skvělá technologie vám umožní vložit všechny ingredience dovnitř a nechat hrnec, aby
vařil sám. Smažení navíc
nevyžaduje použití oleje a pomalý proces vaření při nízkých teplotách
zachovává výrazné chutě i
vitamíny.
Velká kapacita
Varná nádoba o objemu 6 litrů pohodlně poslouží celé rodině, vejde se do něj totiž i ryba nebo houskový knedlík. Nabídne vám 4 nastavitelné funkce vaření a 5 voleb smažení.
Klíčové vlastnosti:
- Rozmanité vaření – pomalé, v páře, pečení, smažení
- Objemná kapacita 6 litrů
- Nevyžaduje použití oleje a zachovává vitaminy
- Funkce Keep Warm udržuje teplotu pokrmů
- Praktický časovač
- 4 funkce vaření: velmi pomalé, pomalé, pára, jogurt
- 5 voleb smažení: pozvolné, pomalé, střední, restování, prudké
- Bezpečné tepelně odolné rukojeti
Hrnečku pomalu vař. Anebo také smaž. Vyzkoušejte si uvařit či usmažit chutné pokrmy v pomalém hrnci Sencor.
Provedení
Parní hrnec byl vyroben v moderním designu z nerezové potravinářské oceli zaručující dlouhou životnost a odolnost proti korozi. Jeho vnitřní nádoba využívá speciální technologii, která zabraňuje přichytávání pokrmů. Tuto nádobu s tloušťkou 3 mm můžete uložit do lednice nebo mýt v myčce nádobí.
Poklice
Bez pořádných poklic by to nešlo. Dokonale dvojitě utěsněné poklice pomáhají udržovat stálou teplotu uvnitř hrnce.
Udržování teploty
Po dovaření se přístroj automaticky vypne a přepne na funkci Keep Warm.
Časovač
Časovač Set & Forget pro maximální komfort během vaření. Nastavte s ním teplotu a dobu vaření, vy mezitím můžete třeba prostřít pro hosty.
Vaření
Variabilní funkce vaření. Na výběr máte velmi pomalé vaření 6–14 hodin, pomalé vaření 2–8 hodin, pára 5–120 minut a jogurt 6–12 hodin.
Smažení
Hrnec přichází také s 5 předvolbami pro smažení, abyste zachovali dokonalou chuť a karamelizaci ingrediencí. Na výběr máte pozvolné smažení 100 °C, pomalé smažení 120 °C, střední smažení 150 °C, restování 170 °C, prudké osmažení 180 °C.
Tepelně odolné rukojeti
K bezpečnější manipulaci přispívají tepelně odolné rukojetí proti popálení.