Popis zboží
Zažijte příjemné chvíle během přípravy vašich oblíbených pochoutek díky volně stojícímu sklokeramickému sporáku Electrolux LKR664100W SteamBake. Sporák s vnitřním objemem 58 l je vybaven funkcí SteamBake s dodáním maximálního množství páry na začátku pečení pro zlatavou kůrku, horkovzdušným systémem pro zajištění rovnoměrné cirkulace vzduchu v troubě, funkcí zavařování pomocí páry a funkcí sušení ovoce a zeleniny při nízkých teplotách od 50 do 100 °C se zachováním struktury a maximální chuti potravin.
Jednoduchá příprava pokrmů
Díky sporáku Electrolux si vaření a pečení velmi rychle oblíbíte. Řada praktických funkcí a bohaté vybavení spotřebiče jsou zárukou jednoduché přípravy každého pokrmu. Sporák se spotřebou energie 0,95 kWh má mechanické knoflíkové ovládání, systém katalytického čištění, přehledný displej a prolisy pro výsuv plechů. Mezi příslušenství patří smaltovaný plech na pečení koláčů, chromovaný otočný rošt a kolejnice pro rošt
Klíčové vlastnosti:
- Volně stojící sklokeramický sporák s výškou 85,8 cm
- Vnitřní objem 58 l
- Spotřeba energie 0,95 kWh, energetická třída A
- Funkce grilování, horký vzduch
- Katalytické čištění
- Mechanické knoflíkové ovládání
- 4 varné zóny
Sklokeramická deska
Dle aktuálních požadavků a velikosti vašeho nádobí využijete 4 varné zóny s různými rozměry a výkony. Sklokeramická varná deska šetří náklady na energii a zajišťuje rychlý ohřev. Ovládání varné desky i pečicí trouby je velice snadné a intuitivní prostřednictvím mechanického knoflíkového ovládání v přední části spotřebiče.
Varné zóny:
- Pravá přední zóna Coil Radiant – 1 200 W, 140 mm
- Pravá zadní zóna Coil Radiant – 1 700 W, 180 mm
- Levá přední zóna Coil Radiant – 1 700 W, 180 mm
- Levá zadní zóna Coil Radiant – 1 200 W 140 mm
Pečicí trouba
Výkonná elektrická pečicí trouba ke svému provozu využívá ventilátor a kruhové topné těleso. Příslušenství obsahuje smaltovaný plech na pečení koláčů, chromovaný otočný rošt a kolejnice pro rošt. Rovnoměrnou cirkulaci vzduchu a dokonalé výsledky pečení zajišťuje horkovzdušný systém a další funkce trouby, jako jsou: Spodní ohřev, Ventilátor, Ventilátor + horní ohřev, Fan + top + bottom (100 °C), Gril + horní ohřev, Gril + horní ohřev + ventilátor, světlo, Kruhové těleso + SteamBake + ventilátor, Kruhové těleso + ventilátor, Horní + spodní ohřev a Horní + spodní ohřev + ventilátor.
Rovnoměrné propečení
Trouba pro svůj provoz využívá také ventilátor a kruhové těleso. Rovnoměrné propečení pokrmů zajišťuje horkovzdušný systém s účinnou cirkulací vzduchu v celém prostoru trouby. Trouba se tak rychle ohřeje na požadovanou teplotu a dosáhne dokonalých výsledků.
Zdravé zavařování
Na kombinovaném sporáku lze nastavit funkci zavařování s účinnou párou. Tato funkce spolehlivě zachová veškeré živiny v zavařovaném ovoci i zelenině.
Funkce sušení
Jako uživatelé sporáku oceníte také sušicí funkci s možností nastavení nízké teploty od 50 °C do 100 °C. Speciálně vyvinutý program zachová strukturu a maximální chuť sušeného ovoce, zeleniny nebo hub. Během celého roku se tak můžete zásobit zdravými sušenými pochoutkami.