Popis zboží
AEG Mastery CIB56400BX
Sporák AEG Mastery CCB56401BX v sobě kombinuje volně stojící troubu s indukční varnou deskou o čtyřech zónách, kterým nechybí ani 7segmentový indikátor zbytkového tepla. Trouba naopak pozornost získává především díky nadstandardní funkcionalitě SteamBakeobohacující začátek pečení o páru, aby byl povrch připravovaných lahůdek zlatavý a krásně křupavý, ale uvnitř byly měkké a vláčné. Využijete to například při pečení chleba nebo muffinů a koláčů.
Vysoký výkon a přesnost při nastavování teploty nejsou zdaleka jedinými přednostmi sporáku. Mezi ty hlavní se řadí i úspora, kterou značí třída A, či jednoduché čištění, snadná obsluha a také elegantní design díky nerezovému zpracování s úpravou proti otiskům prstů.
Varné zóny:
- levá přední varná zóna: indukční, 2 500 W / 1 400 W / 140 mm
- levá zadní varná zóna: indukční, 3 700 W / 2 100 W / 210 mm
- pravá přední varná zóna: indukční, 2 800 W / 1 800 W / 180 mm
- pravá zadní varná zóna: indukční, 2 500 W /1 400 W / 140 mm
Vařte s indukcí, pečte s párou – pro ty nejlepší výsledky!

Rovnoměrné propečení
Trouba sází na horkovzdušný systém obstarávající rovnoměrnou cirkulaci vzduchu. Výsledkem je rychlejší zahřátí a rovnoměrné propečení.

Přesná kontrola teploty
Vzhledem k využití indukční technologie je deska velmi přesná. To znamená, že teplotu můžete regulovat tak, jak právě potřebujete pro dosažení těch nejlepších výsledků.

Dokonalá textura i chuť
Tento model je vhodný i pro sušení ovoce a zeleniny prostřednictvím speciální sušící funkce pro pečení o teplotě 50 °C až 100 °C optimální pro udržení chuti a a měkké struktury sušených pochoutek včetně zachování všech důležitých živin.

Příprava v páře
Díky výhodám technologie přípravy pokrmů v páře uchováte jejich důležité živiny, takže budete vařit ještě zdravěji